Κεφαλονια Φωτια - Φωτιά στην Κεφαλονιά - Ενισχύονται οι δυνάμεις της ... : Σε ύφεση βρίσκεται πλέον η φωτιά που ξέσπασε την παρασκευή στην κεφαλονιά μετά από ένα δύσκολο βράδυ που ανάγκασε τους κατοίκους του οικισμού καπανδρίτι να εκκενώσουν προληπτικά τα σπίτια τους.

Κεφαλονια Φωτια - Φωτιά στην Κεφαλονιά - Ενισχύονται οι δυνάμεις της ... : Σε ύφεση βρίσκεται πλέον η φωτιά που ξέσπασε την παρασκευή στην κεφαλονιά μετά από ένα δύσκολο βράδυ που ανάγκασε τους κατοίκους του οικισμού καπανδρίτι να εκκενώσουν προληπτικά τα σπίτια τους.. Φωτογραφία αρχείου intime/ λιακοσ γιαννησ. Άμεσα κινητοποιήθηκαν 18 πυροσβέστες, 8 οχήματα και 4 αεροσκάφη. Στο σημείο έχουν σπεύσει και επιχειρούν 18 πυροσβέστες με μία ομάδα πεζοπόρου τμήματος και πέντε οχήματα, ενώ από αέρος πραγματοποιούν ρίψεις νερού δύο πεζετέλ. Φωτια κεφαλονια ελλαδα 05.09.2020 10:36 κεφαλονιά: Μαίνεται η φωτιά στην κεφαλονιά με τους πυροσβέστες να δίνουν όλη τη νύχτα δύσκολη μάχη για την κατάσβεσή της.

Σε πλήρη εξέλιξη βρίσκεται τα πύρινα μέτωπα γύρω από τα χωριά καπανδρίτι και αγία ειρήνη στην κεφαλονιά, με τις πυροσβεστικές δυνάμεις να δίνουν αγώνα για να μείνουν οι φλόγες μακριά από τα σπίτια των χωριών. Συναγερμός έχει σημάνει στην κεφαλονιά, λόγω πυρκαγιάς που ξέσπασε σε δασική έκταση στο αργοστόλι. Στο σημείο έχουν σπεύσει και επιχειρούν 18 πυροσβέστες με μία ομάδα πεζοπόρου τμήματος και πέντε οχήματα, ενώ από αέρος πραγματοποιούν ρίψεις νερού δύο πεζετέλ. Στο σημείο έχουν σπεύσει και επιχειρούν 18 πυροσβέστες με μία ομάδα πεζοπόρου τμήματος και πέντε οχήματα, ενώ από αέρος πραγματοποιούν ρίψεις νερού δύο πεζετέλ. Κεφαλονια φωτια σε ύφεση η φωτιά στην κεφαλονιά 05.09.2020 | 10:18 φωτιά κεφαλονιά:

Κεφαλονιά: Καλύτερη η εικόνα από πύρινο μέτωπο ...
Κεφαλονιά: Καλύτερη η εικόνα από πύρινο μέτωπο ... from www.newsit.gr
Σύμφωνα με την πυροσβεστική άμεσα κινητοποιήθηκαν 14 πυροσβέστες με 6 οχήματα. Η εε δεν θα δεχθεί ποτέ λύση δύο. Σε πλήρη εξέλιξη βρίσκεται τα πύρινα μέτωπα γύρω από τα χωριά καπανδρίτι και αγία ειρήνη στην κεφαλονιά, με τις πυροσβεστικές δυνάμεις να δίνουν αγώνα για να μείνουν οι φλόγες μακριά από τα σπίτια των χωριών. Ενισχύονται οι δυνάμεις της πυροσβεστικής (pics) 04 σεπ 2020 23:16 Στη μάχη της πυρόσβεσης έχουν ήδη ριχθεί 18 πυροσβέστες με μία ομάδα πεζοπόρου τμήματος. Ισχυρές δυνάμεις της πυροσβεστικές επιχειρούν, με τους ανέμους να μην βοηθούν το έργο της. Κεφαλονια φωτια σε ύφεση η φωτιά στην κεφαλονιά 05.09.2020 | 10:18 φωτιά κεφαλονιά: Φωτιά σε δασική έκταση στο αργοστόλι.

Δύσκολο αναμένεται να είναι το βράδυ για τους πυροσβέστες και τους εθελοντές που καλούνται να αντιμετωπίσουν την μεγάλη πυρκαγιά που βρίσκεται σε.

Σύμφωνα με την πυροσβεστική, υπάρχει και συνδρομή από εθελοντές. Την οργανωμένη απομάκρυνση του πληθυσμού που βρίσκεται στη περιοχή καπανδρίτι αποφάσισαν οι αρχές, λόγω της πυρκαγιάς που βρίσκεται σε εξέλιξη στην κεφαλονιά. Ισχυρές δυνάμεις της πυροσβεστικές επιχειρούν, με τους ανέμους να μην βοηθούν το έργο της. Φωτιά σε δασική έκταση στην κεφαλονιά. Εκκενώνεται προληπτικά ο οικισμός δοριζάτα ελλαδα 26.07.2020 18:14 τελευταία ενημέρωση 26.07.2020 18:49 31.442 (+274 την 28/6/2021) εμβολιασμοι ιθακη : Σε ύφεση η φωτιά στο καπανδρίτι. Ξέσπασε πυρκαγιά το μεσημέρι της παρασκευής σε δασική έκταση στο αργοστόλι στην κεφαλονιά. Φωτιά ξέσπασε λίγο μετά τις 18.00 στην κεφαλονιά και συγκεκριμένα στο χωριό σβορωνάτα, εκτός κατοικημένης περιοχής. Στο σημείο έχουν σπεύσει και επιχειρούν 18 πυροσβέστες με μία ομάδα πεζοπόρου τμήματος και πέντε οχήματα, ενώ από αέρος πραγματοποιούν ρίψεις νερού δύο πεζετέλ. Σε πλήρη εξέλιξη βρίσκεται τα πύρινα μέτωπα γύρω από τα χωριά καπανδρίτι και αγία ειρήνη στην κεφαλονιά, με τις πυροσβεστικές δυνάμεις να δίνουν αγώνα για να μείνουν οι φλόγες μακριά από τα σπίτια των χωριών. Σύμφωνα με τον ανανεωμένο χάρτη εμβολιαστικής κάλυψης της ελλάδας, όσο αφορά την κεφαλονιά τα στοιχεία είναι τα εξής:περιφερειακη ενοτητα κεφαλληνιασ εμβολιαστική κάλυψη (τουλαχ.1η δόση): Φωτιά κατακαίει χυτα, ανυπόφορες οσμές σε όλο το νησί (video) από χθες το μεσημέρι καίγεται χυτα o οποίος βρίσκεται ανάμεσα στο ληξούρι και το αργοστόλι, στην κεφαλονιά στο σημείο κριτονού (θηνιά).

Στο σημείο έχουν σπεύσει και επιχειρούν 18 πυροσβέστες με μία ομάδα πεζοπόρου τμήματος και πέντε οχήματα, ενώ από αέρος πραγματοποιούν ρίψεις νερού δύο πεζετέλ. Μάχη με τις φλόγες δίνουν οι πυροσβέστες και οι εθελοντές. Φωτια κεφαλονια ελλαδα 05.09.2020 10:36 κεφαλονιά: Σύμφωνα με τον ανανεωμένο χάρτη εμβολιαστικής κάλυψης της ελλάδας, όσο αφορά την κεφαλονιά τα στοιχεία είναι τα εξής:περιφερειακη ενοτητα κεφαλληνιασ εμβολιαστική κάλυψη (τουλαχ.1η δόση): Συναγερμός έχει σημάνει στην κεφαλονιά, λόγω πυρκαγιάς που ξέσπασε σε δασική έκταση στο αργοστόλι.

Μεγάλη φωτιά τώρα στην Κεφαλονιά
Μεγάλη φωτιά τώρα στην Κεφαλονιά from www.newsbeast.gr
Στο σημείο έχουν σπεύσει και επιχειρούν 18 πυροσβέστες με μία ομάδα πεζοπόρου τμήματος και πέντε οχήματα, ενώ από αέρος πραγματοποιούν ρίψεις νερού δύο πεζετέλ. Σύμφωνα με την ιστοσελίδα kefaloniapress.gr, η φωτιά για μπορούσε να δημιουργήσει προβλήματα καθώς ήταν κοντά. Ολονύχτια μάχη με τις φλόγες έδωσαν οι πυροσβεστικές δυνάμεις στην κεφαλονιά, ώστε να θέσουν υπό έλεγχο την μεγάλη πυρκαγιά που ξέσπασε χθες το. Η εε δεν θα δεχθεί ποτέ λύση δύο. Φωτιά ξέσπασε σήμερα σε δασική έκταση στο αργοστόλι στην κεφαλονιά. Φωτιά είναι σε εξέλιξη σε δασική έκταση στην περιοχή κεραμειές κεφαλονιάς. Ειδικότερα, η πυρκαγιά ξέσπασε σε δασική έκταση στην περιοχή καρδακάτα. Ενισχύθηκαν οι δυνάμεις της πυροσβεστικής στη φωτιά που ξέσπασε πριν λίγη ώρα σε δασική έκταση στον ελειό κεφαλονιάς και συγκεκριμένα σε περιοχή ανάμεσα σε ξενόπουλο, καμπιτσάτα και καπανδρίτι.

Στο σημείο έχουν σπεύσει και επιχειρούν 18 πυροσβέστες με μία ομάδα πεζοπόρου τμήματος και πέντε οχήματα, ενώ από αέρος πραγματοποιούν ρίψεις νερού δύο πεζετέλ.

Ολονύχτια μάχη με τις φλόγες έδωσαν οι πυροσβεστικές δυνάμεις στην κεφαλονιά, ώστε να θέσουν υπό έλεγχο την μεγάλη πυρκαγιά που ξέσπασε χθες το. Στο σημείο έσπευσαν 18 πυροσβέστες, μια ομάδα πεζοπόρου τμήματος, 5 οχήματα και 2 αεροπλάνα της πυροσβεστικής, που σύμφωνα με νεότερη ενημέρωση της υπηρεσίας. Φωτογραφία αρχείου intime/ λιακοσ γιαννησ. Μαίνεται η φωτιά στην κεφαλονιά, με τα χωριά κρεμμύδι, μαρκόπουλο και πάστρα να εκκενώνονται μετά από απόφαση του δημάρχου. Στο σημείο έχουν σπεύσει και επιχειρούν 18 πυροσβέστες με μία ομάδα πεζοπόρου τμήματος και πέντε οχήματα, ενώ από αέρος πραγματοποιούν ρίψεις νερού δύο πεζετέλ. Κεφαλονια φωτια σε ύφεση η φωτιά στην κεφαλονιά 05.09.2020 | 10:18 φωτιά κεφαλονιά: Υπό έλεγχο τέθηκε η φωτιά που ξέσπασε λίγο μετά τις 15.00 σε δασική έκταση στο αργοστόλι κεφαλονιάς. Μαίνεται η φωτιά στην κεφαλονιά με τους πυροσβέστες να δίνουν όλη τη νύχτα δύσκολη μάχη για την κατάσβεσή της. Η εε δεν θα δεχθεί ποτέ λύση δύο. Σύμφωνα με τον ανανεωμένο χάρτη εμβολιαστικής κάλυψης της ελλάδας, όσο αφορά την κεφαλονιά τα στοιχεία είναι τα εξής:περιφερειακη ενοτητα κεφαλληνιασ εμβολιαστική κάλυψη (τουλαχ.1η δόση): Φωτιά είναι σε εξέλιξη σε δασική έκταση στην περιοχή κεραμειές κεφαλονιάς. Το έργο της κατάσβεσης συνδράμουν υδροφόρες οτα και της πολιτικής προστασίας. Ισχυρές δυνάμεις της πυροσβεστικές επιχειρούν, με τους ανέμους να μην βοηθούν το έργο της.

Φωτιά κατακαίει χυτα, ανυπόφορες οσμές σε όλο το νησί (video) από χθες το μεσημέρι καίγεται χυτα o οποίος βρίσκεται ανάμεσα στο ληξούρι και το αργοστόλι, στην κεφαλονιά στο σημείο κριτονού (θηνιά). Δύσκολο αναμένεται να είναι το βράδυ για τους πυροσβέστες και τους εθελοντές που καλούνται να αντιμετωπίσουν την μεγάλη πυρκαγιά που βρίσκεται σε. Υπό έλεγχο τέθηκε η φωτιά που ξέσπασε λίγο μετά τις 15.00 σε δασική έκταση στο αργοστόλι κεφαλονιάς. Κεφαλονια φωτια σε ύφεση η φωτιά στην κεφαλονιά 05.09.2020 | 10:18 φωτιά κεφαλονιά: Στη μάχη της πυρόσβεσης έχουν ήδη ριχθεί 18 πυροσβέστες με μία ομάδα πεζοπόρου τμήματος.

Πυρκαγιά σε δασική έκταση στα Χελμάτα Κεφαλονιάς (βίντεο ...
Πυρκαγιά σε δασική έκταση στα Χελμάτα Κεφαλονιάς (βίντεο ... from kefalonialife.gr
Στο σημείο έχουν σπεύσει και επιχειρούν 18 πυροσβέστες με μία ομάδα πεζοπόρου τμήματος και πέντε οχήματα, ενώ από αέρος πραγματοποιούν ρίψεις νερού δύο πεζετέλ. Φωτιά είναι σε εξέλιξη σε δασική έκταση στην περιοχή κεραμειές κεφαλονιάς. Φωτιά κατακαίει χυτα, ανυπόφορες οσμές σε όλο το νησί (video) από χθες το μεσημέρι καίγεται χυτα o οποίος βρίσκεται ανάμεσα στο ληξούρι και το αργοστόλι, στην κεφαλονιά στο σημείο κριτονού (θηνιά). Ειδικότερα, η πυρκαγιά ξέσπασε σε δασική έκταση στην περιοχή καρδακάτα. Δύσκολο αναμένεται να είναι το βράδυ για τους πυροσβέστες και τους εθελοντές που καλούνται να αντιμετωπίσουν την μεγάλη πυρκαγιά που βρίσκεται σε. Ολονύχτια μάχη με τις φλόγες έδωσαν οι πυροσβεστικές δυνάμεις στην κεφαλονιά, ώστε να θέσουν υπό έλεγχο την μεγάλη πυρκαγιά που ξέσπασε χθες το. Φωτιά ξέσπασε σε δασική έκταση στην περιοχή κεραμειές κεφαλονιάς. Φωτογραφία αρχείου intime/ λιακοσ γιαννησ.

Συναγερμός σήμανε το μεσημέρι της.

Δύσκολο αναμένεται να είναι το βράδυ για τους πυροσβέστες και τους εθελοντές που καλούνται να αντιμετωπίσουν την μεγάλη πυρκαγιά που βρίσκεται σε. Συναγερμός σήμανε το μεσημέρι της. Ειδικότερα, η πυρκαγιά ξέσπασε σε δασική έκταση στην περιοχή καρδακάτα. Φωτιά είναι σε εξέλιξη σε δασική έκταση στην περιοχή κεραμειές κεφαλονιάς. Στο σημείο έσπευσαν 18 πυροσβέστες, μια ομάδα πεζοπόρου τμήματος, 5 οχήματα και 2 αεροπλάνα της πυροσβεστικής, που σύμφωνα με νεότερη ενημέρωση της υπηρεσίας. Ξέσπασε πυρκαγιά το μεσημέρι της παρασκευής σε δασική έκταση στο αργοστόλι στην κεφαλονιά. Ενισχύονται οι δυνάμεις της πυροσβεστικής (pics) 04 σεπ 2020 23:16 Άμεσα κινητοποιήθηκαν 18 πυροσβέστες, 8 οχήματα και 4 αεροσκάφη. Μάχη με τις φλόγες δίνουν οι πυροσβέστες και οι εθελοντές. Σύμφωνα με την πυροσβεστική το μέτωπο είναι πλέον σε. Συναγερμός έχει σημάνει στην κεφαλονιά, λόγω πυρκαγιάς που ξέσπασε σε δασική έκταση στο αργοστόλι. Μαίνεται η φωτιά στην κεφαλονιά, με τα χωριά κρεμμύδι, μαρκόπουλο και πάστρα να εκκενώνονται μετά από απόφαση του δημάρχου. Σε ύφεση βρίσκεται πλέον η φωτιά που ξέσπασε την παρασκευή στην κεφαλονιά μετά από ένα δύσκολο βράδυ που ανάγκασε τους κατοίκους του οικισμού καπανδρίτι να εκκενώσουν προληπτικά τα σπίτια τους.